2018. március 24., szombat

A választás eldőlt

A választás eldőlt, szerintem már rég megvan az eredmény, csak a színjátékot végig kell játszani!


Azt hiszem, nem véletlenül járt itt Netanjahu és kétszer Putyin is...

Nem vagyok egyik párt aktivistája sem, sőt kifejezetten irtózom a politikától és a politikusoktól!

Miért? Politika, benne van a nevében, olvasd csak visszafelé a szót!

Nemrég közzétettem egy írást, ami a jelenlegi kormányt és annak eredményeit védi meg. Leírtam ott is, a megélhetés kismértékű javulása az a szempont, ami miatt megvédtem őket.

Van azonban más is. Ha eltekintünk az egyén boldogulásától, akkor bizony rá kell jönnünk, hogy sokkal komolyabb dolgok is vannak: a haza, a nemzet megmaradása lenne igazából a tét, de ebben a gusztustalanul aljas, szennyes kampányban erről szó sem esik!

Most egy március 15-én elhangzott ünnepi beszéd következik, alaposan el kellene rajta gondolkodni emberek:

"Hölgyeim, és Uraim!

Százhetvenedik évfordulóját ünnepeljük 1848 forradalmának és szabadságharcának. Százhetven év öt nemzedéknyi távolság, öt emberöltő telt el azóta. A mai fiúk apjuk, nagyapjuk, dédapjuk, ükapjuk és szépapjuk életére kell visszagondoljanak, hogy megértsék, mi történt akkor. Ekkora távolságból kell megértenünk, hogy mi mozgatta a magyar ifjakat 1848. március idusán, és az azt követő hónapokban, amikor fegyverrel kellett megvédenünk a Hazát.

Ma sem élünk más időket, ma is időszerű a 12 pont, amit előző napon a márciusi ifjak Landerer és Heckenast nyomdájába vittek. A nyomdagépet kézrátétellel lefoglalták, és kinyomtatták. Ilyen egyszerű a forradalom: kell hozzá 12 pont, ami megváltoztatja a világot. Ha elolvassuk, ma is mindegyik pont időszerű, és ez végtelenül szomorú, mert 170 év a történelemben is óriási idő.

1. pont

Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését.

Sajnos, ma is ugyanolyan cenzúra működik a médiában, mint akkor. A Magyar Igazság és Élet Pártja alig jut médiafelülethez, miközben a lényegesen kisebb támogatottságú, vagy éppen semmiféle táborral nem rendelkező kamupártok meghatározóak a médiában. Gondoljunk csak a már megszűnt, idegenszívű SZDSZ folyamatos médiabefolyásolására. Embereik mindenütt ott vannak, vírusosan terjesztik a magyar-gyűlöletet. A nemzeti érzelmű újságírók színét-javát a jelenlegi kormányzat eltávolította, és bevezette a 116 televízióra kiterjedő totális média cenzúrát, ahol a nemzeti radikalizmus számára nincs hely. Az idő kereke 170 éve megállt, pontosabban 170 éve előrébb tartottunk, mint ma. A kormány éppen ezen a héten lehelt lelket az önmagát túlélt, pártállami hangvételű Népszavába, a radikális nemzetellenesség lapjába. Puch László, az MSZP egykori rossz hírű pénztárnoka egy titkos helyen, a Mészáros Lőrinc által bérelt Hatvanpusztán találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, és megbeszélték, miként fogja a kormány a jövőben támogatni a levitézlett vörös szakszervezeti újságot. A Népszava több mint 80 százalékban a kormányzattól, az államtól és a befolyása alatt lévő nagyvállalatoktól kapott hirdetésekből él. Miközben Mészáros Lőrinc a vidéki lapokat felvásárolta, arra is ügyelnek, hogy tenyerükből etessék az ellenzék néhány kijelölt díszpéldányát. Ez mindennek nevezhető, csak szabad sajtónak nem. Maffia-jellegű csalás, a közvélemény félrevezetése, amit 1848 példája alapján fel kell számolnunk. Feltehetjük a kérdést: miért nem sikerült felszámolnunk? A bajok gyökere az elavult balliberális oktatási rendszerben van. A MIÉP Ifjúsági Tagozata a nagy létszámú fővárosi tüntetésen minden jelenlévőnél határozottabban nyilvánította ki az oktatási reform, pontosabban a nemzeti radikális oktatási fordulat szükségességét. Mindez nem azt jelenti, hogy szélsőséges fordulatot várunk, hiszen nem mi vagyunk szélsőségesek, hanem az a rendszer, amit örököltünk. Az oktatás középpontjában mindig a diákok állnak, ám ők nem kerülhetnek jobb helyzetbe a tanárok, a szülők és az egész társadalom gyökeres fordulata nélkül. Nem reform az amit akarunk, hiszen oktatási reformból az elmúlt évtizedekben jószerével minden esztendőre jutott egy, hanem radikális nemzeti fordulat, amit megkövetel a XXI. század. Meg kell szabadulnunk a szélsőségektől, és vissza kell helyeznünk a középpontba a nemzetet. Mi vagyunk középen, és tőlünk áll szélsőséges távolságra a jelenlegi Balog Zoltán-féle minisztérium embertelen szemléletű erőforrás-rendszere. Történelmi mulasztást kell pótolnunk az érettségivel, vagy szakmunkás bizonyítvánnyal együtt járó jó szintű nyelvvizsga, jogosítvány és számítógépes ismeretek alapoktatásba helyezésével, a hazug finnugor fajelmélet helyett valós történelmünk oktatásával.

2. pont

Felelős minisztériumot Budapesten!

A felelős minisztérium ebben az esetben felelős kormányzatot jelent, amelyre ma is szükségünk lenne. Nem nevezhető felelősnek az a kormányzat, amely kitartja Hegedűs Zsuzsa közpénz tolvajt azzal a jelszóval, hogy lakjon jól minden SZDSZ-es gyerek! Hiszen Hegedűs Zsuzsa, a miniszterelnök főtanácsadója annak a Kis Jánosnak a volt felesége, aki az SZDSZ-t alapította. Szintén e körből való Heller Ágnes magyargyűlölő holokauszt ideológus, aki egész életében Lukács György tanítványának vallotta magát. Lukács György, akinek múzeumot állít a jelenlegi hatalom, 1919 tavaszán közoktatásügyi népbiztos és politikai komisszár volt Kun Béla vörös hadseregében. A románok elől megfutó hadtestet 1919. május elején Poroszló község határában a Tisza hídnál megtizedeltette. A híd közelében a gát és a vasúti töltés derékszögében hajtották végre a kivégzéseket. A helyszínen hét tetemet találtak a hevenyészett tömegsírban: Csupor Lajos, Malik Ferenc, Fenyő Nándor, Sück Emil, Tóth Lajos és Varga Károly holttestét. A vörös terroristák kegyetlensége nem ismert határt. Devecserben például Bónyi Gyulát, a Járásbíróság elé állított őrt felszólítás nélkül meglőtték, majd a haldoklót rugdosták, mindkét szemét terrorista rohamkéssel kiszúrták. A megvakított Bónyi Gyula vízért könyörgött, mire Markos János terrorista a szájába vizelt. A megalázott embert hosszú kínzás után röhögve szitává lőtték. Ilyen emberek voltak Lukács György terroristái. Azon nem lepődünk meg, hogy Lukács György tanítványa, Heller Ágnes, a terroristák eszmei utóda, azon viszont elcsodálkozunk, hogy van olyan politikai párt Magyarországon, amely Heller Ágnes javaslatára választási szövetséget köt a lukácsista pribékek jelenkori utódával, az MSZP-vel és a DK-val. Ezért nincs rendszerváltás Magyarországon, mert ma is a hajdani pártállam működtetői, a terroristák kapják a legmagasabb nyugdíjat. Az oktatás és az egészségügy rendbetétele csak a terroristák jogutódainak kizárásával történhet meg. A jelenlegi kormányzat az egészségügyből kivont pénzt futball-stadionok építésére és hasonló nemzetpusztító giga-beruházásokra fordítja. Ezért nem jut oktatásra, egészségügyre. Ezeket az ostoba stadion-börtön beruházásokat le kell állítanunk, és minden magyar állampolgár számára alkotmányos alapjoggá kell tennünk a színvonalas oktatáshoz és legmagasabb szintű egészségügyi ellátáshoz való jogot. Manapság az átlag magyar sokszor olyan időpontot kap az egészségügyi intézményekben, ami előreláthatóan halála után lesz. Az elmúlt hónapokban sokszor fordult elő, hogy az azonnali ellátást igénylő beteget megvárakoztatták, így ott halt meg ellátatlanul a rendelőintézetben. Az ilyen ügyek máig nincsenek alaposan kivizsgálva, mert a politikai rendszer mindenre rátelepszik, és mindent megbénít. Hobbi építkezések helyett felelős kormány felelős döntéseire van szükség a banán-köztársasági állapotok felszámolásához.

3. pont 1848-ból:

Évenkénti országgyűlés Pesten.

Szabad országgyűlést kívánt a nemzet, és azt máig nem kapta meg. Láthatjuk, az Országgyűlésben gombnyomogató bandák garázdálkodnak. Nehéz ma országgyűlési képviselőnek lenni. A frakcióvezető bekiabálására három gomb közül kell eltalálni az igent. Huszonnyolc év óta folyamatosan képviselő lehet az, aki ezt vezényszóra ész nélkül megteszi. Fogalmuk nincs az elvtár-uraknak, hogy mit tesznek. Az ország tönkretételéért cserébe hatalmas munka nélküli pénz, befolyás, és korrupt vagyon a jutalmuk. Lopnak, csalnak, hazudnak ugyanúgy, mint korábban a kommunisták tették. E hajdani pályakezdők, akiket a titkosszolgálati rendszerváltás egyenesen a Parlamentbe vezényelt, úgy öregedtek meg, hogy egyetlen napig se lehettek pályakezdők. Elfelejtették eredeti jogász, közgazdász végzettségüket, és politikusként lejáratták pártjukat, és szétrabolták hazánkat, a szép Magyarországot.

Az igazságszolgáltatás mellett a titkosszolgálatokat is súlyos mulasztás terheli. A pártállami idők továbbélését jelzi a nemzeti oldal színe-javának megmagyarázhatatlanul gyors halála, amit egyetlen esetben sem követett alapos vizsgálat. Nem vizsgálták ki Csengey Dénes 1991. április 8-ai halálának körülményeit. Ugyanez a sors jutott Dr. Grespik László hajdani MIÉP-képviselőnek, vagy ebben az évben Dr. Tóth Zoltán József alkotmányjogásznak, és sok más közöttünk élő bátor embernek. A felelősök az Országgyűlésben ülnek! Szükség lenne alapvető személyi változásokra a vizsgálatok megindításához. Baranyai János MDF-es képviselőt például 1991-ben a harmadik emeleti lakása előtt a lépcsőházba dobták le a korláton keresztül. Egy másik kivizsgálatlan eset: 2003. november végén úgymond felakasztotta magát egy 49 éves kétgyermekes asszony, aki férjével együtt az egyik legnagyobb libatenyésztő volt. Azóta sokan haltak meg hasonlóan Bajnai Gordon Hajdú Bét-es áldozatai közül, és egyetlen esetben sem nevezték meg a tetteseket.

P. Györgyné, 47 éves budapesti asszony 2004. február 5-én a Köztársaság téren, az MSZP pártszékház kapujában gyújtotta fel magát. A nála lévő táblán ez állt: "TOLVAJOK, HAZAÁRULÓK!" A történteket a teljes híripar elhallgatta. Eltüntették az emlékező mécseseket is. Ebben a városban csak a Szabadság téren lehet a magyar szabadság ellenségeinek mécsest, cipőt, bőröndöt és mindenféle padlásról összehordott hulladékot mementóként elhelyezniük.

Ugyanolyan kétségbeesett cselekedet volt ez az égő fáklyás eset, mint 1969. január 20-án, a Nemzeti Múzeum lépcsőjén Bauer Sándor 17 éves tanuló önégetése. Ifjú életének kioltásával a kommunista diktatúra ellen tiltakozott, és valljuk be, ma is sok Bauer Sándor látja kilátástalannak az életét.

2011. október 6-án S. Éva óbudai devizahiteles asszony a rendőri kilakoltatás elől ugrott a halálba. Leánya azt mondta: "Anyám többször említette nekem, hogy lakásmaffiát sejt az ügy hátterében. Három munkát vállalt, mégsem keresett annyit, hogy törleszteni tudja a 2006-ban felvett 4,8 millió forintos tartozását. A földhivatali tulajdoni lap szerint 134 millió 618 ezer forintra nőtt a tartozása." A sort napestig lehetne folytatni, nagyon sok az áldozat. A felelősök között első helyen a parlamenti politikusokat kell említenem, mert ők változtatták, csűrték-csavarták úgy a törvényeket, hogy nekik jó legyen, az ország népe pedig tömegesen tönkre menjen.

4. pont

Törvény előtti egyenlőséget kívánt 1848-ban a magyar nemzet polgári és vallási tekintetben.

Mindez azért történt, mert a magyar ember saját hazájában alávetett volt, és ma is az. Az országgyűlésben olyan személyek hozzák a törvényeket, akiknek rejtett izraeli vagy más állampolgárságát a választók nem tudhatják meg. Most is olyan választás előtt állunk, amikor a törvény erejével titkolják az országgyűlési képviselő-jelöltek állampolgárságát, vallását, állampárti és egyéb titkolt kötődéseit. A Magyar Igazság és Élet Pártja minden képviselő-jelöltjét átvilágítja, és kiszűri soraiból a volt MSZMP-seket, ávósokat, pufajkásokat, III/III-as, vagy más besúgókat, tartótiszteket, ügynököket, verőlegényeket, és idegen országok titkosszolgáit. Egyetlen más pártot sem ismerek, amely ezt ilyen következetesen megtenné. A jelenlegi hatalom hol kormányon, hol ellenzékben immáron 28 éve együttműködik a terrorista-gyökerű baloldallal, hogy az ügynöklisták ne kerüljenek napvilágra. Legutóbb 2018. július elsejét jelölték ki az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalának időpontjául. Ezzel bizonyítható, hogy most is ügynökökre szavaz a választópolgár, hiszen a képviselő elvtárs-urak gondosan ügyeltek arra, hogy a lista a választás után kerüljön napvilágra, amikor saját ügynökeik már védve vannak.

Az erkölcsi válság minden következménye, a gazdasági, társadalmi és politikai válság naponta nehezíti és teszi tönkre az átlagpolgár életét. Vidéken a 2.000 fő alatti kisközségek önkormányzatainak felszámolása mélyíti a válságot. Ceaușescu-időket idéző falurombolás ez, amit meg kell állítanunk. Ki kell mondanunk, a szabad templom és iskolaállítás jogát. Az önálló élet jogát egyetlen településtől sem veheti el a kormányzat, mert ez alkotmányos alapjogunk, akár városban, akár falun, akár tanyán élünk. Az önkormányzatokat a helyi hatalom egyetlen képviselőiként meg kell szabadítanunk a kormányhivatalok kettős hatalmi rendszerétől, az adminisztráció felesleges felduzzasztásától, és az ügyintézés bürokratikus bonyolultságától.

5. pont

Nemzeti őrsereget kívánt 1848-ban a magyar nemzet.

A márciusi forradalom után néhány nyári hónap alatt felállt a honvéd sereg, és Pákozdnál szeptember végén megverte Jellasics Habsburg-hű seregét. Ma Magyarországon az elmúlt 28 év alatt még a kommunista hadsereg maradványát is leépítették, szétlopták, hazavitték. Pizsamás tábornokok sokasága gazdagodott meg a felszerelés kiárusításán. Az Iszlám Állam fegyverzetének jelentős része ismeretlen úton Magyarországról került a terroristákhoz, tankokat és repülőgép alkatrészeket is juttattak kezükre. A Nemzeti Hadsereg, amit Horthy Miklós néhány hónap alatt állított fel 1919-ben, ma álomnak tűnik. A Magyar Igazság és Élet Pártja ezen a nyomon jár. Tisztában vagyunk azzal, hogy 1848, 1920 és 1956 nemzeti hőseinek példáját kell követnünk, és hatalomra kerülve első lépésként a Nemzeti Hadsereget fel kell állítanunk, különben elvész a Haza!

A népességfogyás megállítása érdekében semmit nem tett az elmúlt 28 év kormányzata. A statisztikák meghamisításával azt az egyszerű tényt is elhallgatják, hogy katasztrofálisan romlik a helyzet. Az ország nagyobb felében száz megszületett gyermekből 90 fölött van a cigánygyerekek aránya, ami sem a cigányoknak, sem a magyaroknak nem jó. A társadalmi asszimiláció, a XXI. század követelményeinek megfelelő testi-, lelki- és szellemi szint megköveteli, hogy Magyarországon minden nemzedékben a fehér magyarok maradjanak többségben, ahogy ez sok ezer éven keresztül történt. A magyar egy fehér nép, és ennek így kell maradnia. A népességfogyás alapja a jövőkép hiánya, ami a magyar nemzet számára sokkal mélyebb kérdés, mint a gyarmattartó nyugat-európai országok számára, ezért ezt kell a középpontba helyeznünk.

Hölgyeim és Uraim!

6. pontként közös teherviselést kívánt 1848-ban a Magyar Nemzet!

A jelenlegi adórendszer a Gyurcsány Ferenc és Mészáros Lőrinc-féle gazembereknek kedvez. A 15 százalékos adókulcs a szegény embernek mérhetetlenül nehéz, mert többszöri adózással, 27 százalékos áfával a legszegényebbek életlehetőségét veszi el. Nagy-Britanniában például az alapvető élelmiszerekre nincs áfa, nincs adó, mert azokhoz alanyi jogon jut az átlagember, ezért a megélhetés költségek a legalsó népréteg számára sokkal kedvezőbbek. Ahogyan gróf Széchenyi István sok szempontból az angol példát követte, úgy nekünk is a jó dolgokat át kell vennünk. Három millió koldus országában ép ésszel nem is tehetünk másként. A legszélesebb rétegek terheit csökkentenünk kell, miközben az állami pénzekből meggazdagodottak számára progresszív adót kell bevezetnünk. Jóval 15 százalék fölé kell emelnünk számukra a közteherviselés arányát. Svédországban a leggazdagabbak bőven 90 százalék fölötti adót fizetnek, és ettől még igen jól működik a svéd állam. Mi nem lehetünk annyira gazdagok, hogy cégéres adócsalókat futni hagyjunk, sőt, az állam mesterségesen leszorítsa a terheiket.

A migránskérdés, amit a jelenlegi kormányzat a választási kampány középpontjába állít, csak következménye az egész Európát, de különösen Magyarországot posványban tartó erkölcsi válságnak. A kormánypárt és ellenzék egyaránt tévúton jár. Mindkét oldalon tapasztalható a tézis és antitézis közötti bizonytalanság, a nyílt, vagy burkolt betelepítés tűrése, támogatása. Egyedül a Magyar Igazság és Élet Pártja mondja ki: Magyarország csak úgy nyerheti vissza szabadságát, ha zéró toleranciát hirdet mindenféle betelepítéssel szemben. Nyugat-Európa országaiban, az Egyesült Államokban és az ENSZ-ben programmá tették a kényszerített fajkeveredést, ami az ő esetükben sokszor azzal magyarázható, hogy évszázadok óta gyarmattartó és gyarmat viszonyában gondolkodnak. Magyarország soha nem volt gyarmattartó, fajkevert ország, itt mindig fehér ember élt. Ki kell mondanunk: a migrációval szembeni zéró tolerancia nélkül hazánk elvész! Nem pártprogram ez, hanem alapvető nemzeti érdek.

7. pont

Az úrbéri viszonyok megszüntetését kívánta 1848-ban a magyar nemzet.

Magyarországon új földesurak kasztját hozta létre a Fidesz és a szocialista-liberális hatalom. Csányi Sándornak, a hajdani párttitkárnak ma nagyobb vagyona van, mint hajdanán a Hunyadiaknak, Zrínyieknek, Rákócziaknak volt. Mindez közvagyonból, aminek a hiányát magyarok milliói szenvedik meg. Szüntessük meg a jelenkori úrbéri viszonyokat, adjuk vissza a magyar embernek azt, ami kezdettől az övé volt! Ha nem tesszük meg, újabb egymillió magyar ragad vándorbotot. A magyar exodus kérdése, egymilliónál több honfitársunk idegenbe távozása a legégetőbb bajunk, aminek még az említése is le van tiltva a cenzúrázott médiában. Külföldre először munkavállalás, majd letelepedés céljából távozott magyar polgártársainknak új feltételeket kell teremtenünk, hogy ne legyen számukra gazdasági- és kulturális sokk a hazaköltözés. Tapasztalatukra, szakmai tudásukra szükségünk van. Meg kell akadályoznunk a politikai- és gazdasági elvándorlást, ehhez először a Magyarországon működő multicégektől ugyanolyan átlagbért kell követelnünk, mint amit máshol megadnak.

8. pont

Esküdtszéket kívánt 1848-ban a magyar nemzet, mégpedig képviselet-egyenlőség alapján.

Tapasztaljuk, a diktatúra ma is folyamatos, a Kádár-rendszer nem ért véget. A hatalmi ágak szétválasztása Magyarországon máig nem történt meg. Ékes példa erre Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke, aki állampárti családtag, Szájer József Fideszes európai képviselő felesége jogán a pártos bíráskodás felügyelője. Az igazságszolgáltatás függetlensége alapkövetelmény, amit a pártállami bírák tevékenységének felfüggesztésével kell kezdenünk. Az igazságszolgáltatás kérdése felveti uniós tagságunk ügyét, hiszen éppen az Európai Unió erőltette ránk a diktatúrával jogfolytonos rendszerváltást. Számos gazdasági tanulmány bizonyítja, hogy európai uniós tagságunk negatív mérlegű, sokkal nagyobb a veszteségünk, mint amit nyertünk vele. Választás elé kell állítanunk Brüsszelt! Vagy felszámolja a két és három sebességes Európát, azaz térségünk gyarmatosítását, vagy kilépünk az Európai Unióból! Az unión kívüli életről évezredes tapasztalatunk van. Történelmünk nagyobb felében Magyarországot idegenek fosztogatták, rabolták és pusztították, és az Unió ma is ezt teszi. Ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetnünk. Több történelmi előképünk van a megoldásra. A Kelet-Európai Unió nem álom, hanem valóság a Visegrádi Négyek kibővítésével, Horvátország, Szerbia, Délvidék, Erdély és Kárpátalja felvételével. Kossuth Lajosnak a Duna-menti népek konföderációjáról szóló álma a szemünk előtt valósulhat meg. Ha nem történik változás, az végső tartalékaink kimerülését, nemzetünk pusztulását, a Kárpát-medence idegeneknek való átadását jelenti. Lengyelország a holokauszt megítélésében példaértékű döntést hozott az elmúlt napokban, amikor kimondta: a németek által lengyel földön létrehozott haláltáborokat aki lengyel haláltábornak nevezi, az három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ezt a döntést Magyarországra is ki kell terjesztenünk azzal a többlettel, hogy az elnyomó rendszerek, a fasiszta és kommunista diktatúrák Magyarországon haláltáborokat működtettek, így ezek áldozatainak, túlélőinek és hozzátartozóinak jóvátétel és kárpótlás jár.

9. pont

Nemzeti Bankot kívánt 1848-ban a magyar nemzet.

Megkaptuk, de nem úgy, ahogy szeretnénk. A globális bankrendszer olyannyira kiépült Magyarországon, hogy még a forint utánnyomásáról is a frankfurti központi jegybankban döntenek. Matolcsy György, a Nemzeti Bank vezetője saját családi és baráti körét a devizahitelesek árfolyamnyereségéből és más pénzügyi spekulációkból fedezi. Ebben a bankban egy család-közeli vezető magasabb fizetésért dolgozik, mint az amerikai elnök. A korrupció felszámolását a Magyar Nemzeti Bankban kell kezdenünk, és el kell számoltatnunk a tolvaj vezetőket. A Nemzeti Bank aranykészletét, több mint 70 tonna aranyrudat Surányi György liberális elnök annak idején kivitette az országból. Az elmúlt héten 3 tonna aranyat nagy csinnadrattával hazahoztak, és most azt akarják elhitetni, hogy ennyi aranya van a Magyar Hazának. Követeljük teljes aranykészletünk elszámolását, a maradék 70 tonna hazahozatalát, továbbá a világháború alatt kivitt három aranyvonat visszaszolgáltatását. Az ügyet nemzetközi bíróság elé kell vinni, a felelősöket, a tolvajokat börtönbe kell zárni! Az idegenben őrzött magyar aranykincset haza kell hozni! Ide tartozik a nyugat-európai múzeumokban őrzött történelmi aranykincsünk, például a Nagyszentmiklósi aranykincs, Bocskai István koronája, és az Európa minden egyházi és világi kincstárában megtalálható rovás-írásos hun-magyar aranykincs.

A bankrendszer idegenségének egyik fő oka az elszámoltatás hiánya. Az elcsalt rendszerváltás miatt minden ciklus megígérte, de egyik sem teljesítette az elszámoltatást. A jelenlegi kormányzat is így került hatalomra 2010-ben, majd Biszku Béla mentegetésével, a jogerős ítélet miniszterelnöki parancsra történő halasztásával megmutatta valódi természetét. Hazánk erkölcsi válsága minden egyéb válság forrása, ezért először ezt kell rendeznünk. Ki kell mondanunk: addig nem beszélhetünk itt semmiféle rendszerváltásról, amíg a letűnt diktatúra pufajkásai, ávósai, verőlegényei és tömeggyilkosai büntetlenül élhetnek közöttünk. Az elszámoltatás a kezdet, amiből nem engedünk! Az életellenes bűnök elkövetői után a gazdasági bűnözőket is el kell számoltatnunk, a spontán- és valódi privatizációtól az olajszőkítésen át egészen a devizahitel csalássorozatig.

10. pont

1848-ban azt kívánta a magyar nemzet, hogy a katonaság esküdjék meg az alkotmányra, és magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk.

Az a szövetségi rendszer, amelybe a Varsói Szerződés felbomlása után kerültünk, azonos azzal az antanttal, amely 1920-ban feldarabolta a Történelmi Magyarországot. Ellenségeink gyarmataként világos, hogy nem lehetünk szabadok, ezért az alapokat kell rendbe tennünk. Magyarországnak nincs alkotmánya, nincs mire felesküdnünk. A Történelmi Alkotmányunk jogfolytonossága nem állt helyre. 1944. március 19-én, a német, majd szovjet és később a globális megszállás következett, ami azt a furcsa helyzetet hozta, hogy máig Kun Béla diktatúrájával, Rákosi proletárdiktatúrájával, és Kádár népköztársaságával jogfolytonos az alaptörvény. Követeljük a Történeti Alkotmány helyreállítását.

A törvényesség helyreállításából következik a jelenlegi torz választási rendszer kérdése. Miután az elmúlt ciklusokban egyetlen parlamenti párt sem tartotta meg választási ígéreteit, változtatnunk kell a választási rendszeren. A bonyolult, és minden esetben a hatalomnak kedvező felszorzás helyett egyenesen arányos képviseleti rendszert kell felállítanunk. Egyetlen szavazat sem vész el, és az sem történhet meg még egyszer, mint jelenleg, hogy az elveszett szavazatok a kormányoldalt erősítik. Az országgyűlésnek pontosan kell tükröznie a választói akaratot! A demokrácia nem egy napra szól, hanem a választópolgárnak biztosítanunk kell alapvető jogát, hogy a meghasonlott képviselőjét visszahívhassa, és helyette hűségeset jelöljön.

11. pont

A politikai státusfoglyok szabadon bocsáttassanak! - követeltük 1848-ban.

Magyarországon a valódi terroristák, az állampárt hajdani és jelenlegi kiszolgálói, a lukácsista, hellerista terroristák szabadon garázdálkodhatnak, miközben ártatlan magyar embereket, például Budaházy Györgyöt ügynökökkel terhelt bíróságok minősítenek terroristának. Követeljük a politikai foglyok szabadlábra helyezését, és teljes kárpótlásukat a 2002, majd 2006 óta üldöztetésben eltöltött évekért! Látnunk kell, hogy a politikai foglyokat a gyarmattartók akarják a magyarok soraiból börtönbe záratni, minden magyar megfélemlítésére. Ha valóban meg akarunk szabadulni a gyarmati léttől, akkor először az államadósság kérdését kell rendeznünk. Az elmúlt három évtized során bebizonyosodott, hogy a pártállami örökségként nyakunkba varrt államadósságot Magyarország vezetői nem képesek kezelni. Bevett módszer ez! Az államadósság több mint százszorosára duzzadt az eredetileg kölcsönkapott tőkének. Ilyen szintű uzsora-adósságot egyetlen állam sem képes kezelni. A mesterséges kamat-felszorzás az ország zsarolhatósága végett történik. Ki kell mondanunk: a diktatúra felszámolásával az államadósság újratárgyalása elengedhetetlen! Nem csupán részleges elengedésről, hanem a fizetés teljes megtagadásáról kell döntenünk! Az eredeti kölcsönadók pontosan tudták, hogy egy diktatúrát finanszíroznak, és annak a diktatúrának a lezárásával nem számíthatnak egyetlen további fillér folyósítására sem. Zárjuk le a diktatúrát! Tagadjuk meg az uzsora fizetését!

12. pont

Unió Erdéllyel - hangzott 1848-ban, és zárszóként mi mást mondhatnék: a magyarság ma is a Kárpát-medence legnagyobb lélekszámú államalkotó nemzete, pedig Trianonban tíz felé szabdaltak bennünket. Az elszakított nemzetrészeink számára teljes jogegyenlőséget, a határok felszámolását, a közel száz év kártételeinek kárpótlását követeljük! Az elmúlt évtizedek bebizonyították, hogy a jogfolytonosság, az államadósság, az elszámoltatás kérdésének folyamatos elkerülése mélységesen mély válsághoz vezetett. Rosszabb ma a helyzetünk, mint a Kádár-rendszer végén, pedig azt akartuk megváltoztatni. Tehát mindenek előtt helyre kell állítanunk Magyarország jogfolytonosságát! Ehhez a magyar nép akarata, egy szívvel, egy lélekkel való fellépése szükséges. A Magyar Igazság és Élet Pártja arra törekszik, hogy minden szinten helyreálljon a törvényes rend, és a mai Magyarország jogfolytonossá váljon Álmos, Árpád, Szent István, Szent László, a Hunyadiak, a Rákócziak, Kossuth, Horthy és az 1956-os szabadságharc társadalmi rendjével. Petőfi Sándor szobránál egy szót kell magasba emelnünk, amit ő mondott ki először e Hazában: VILÁGSZABADSÁG! De azt tudnunk kell, hogy ennek eléréséhez először Magyarországot kell szabaddá tennünk!

Hölgyeim és Uraim!

Az elhangzottakból láthatják, hallhatják, hogy a '48-as ifjak 12 pontja és a MIÉP választási 12 pontja azonos. Magyarország jövője a tét. A változás azon múlik, hogy hányan állnak mellénk. Elindulhat a változás egy hónapon belül, de ha nem lesz kellő támogatottságunk, akár fél évszázadot is késhetünk. A jelenlegi politikai kínálatban 600 párt és több ezernyi civil szervezet közül alig akadt néhány, amely hozzánk hasonlóan, a honalapítók és szabadsághősök szándéka mentén képzelte el Magyarország jövőjét. Minden azon múlik, hogy mikor alakul ki a többség e nemzetmentő 12 pont mellett. Erre emlékeztet bennünket 1848. Ezért ünnepeljük a március 15.-i forradalmárokat.

Isten áldja a magyar hősöket!

Isten áldja az áldozatot hozó magyar népet!

Isten áldja meg az igaz magyar embereket!

Köszönöm figyelmüket!"

Nincsenek megjegyzések: