2011. július 9., szombat

Szar kaja a mekiben

Ez is megtörtént, úgy felbosszantottak a mekiben, hogy írok róla!
  1. Agyonborsozott bigmeket kaptam. Ez általában egyet jelent: romlott alapanyagot használtak, így próbálják eltüntetni a rossz ízt és a bűzt.
  2. Lehet, hogy ha a meki vezetése megbecsülné a dolgozóit, nem kellene hetente új arcokkal feltölteni a pultot, és akkor lehet, hogy az eladó tudná, hogy mit kell csinálni! Megértem szegény kezdőket is, de már rohadtul unom, hogy mindig lemarad vagy egy krumpli, vagy a kv-m, vagy a majonéz, vagy akármi! Ne maradjon le a rendelésemből semmi, ez ilyen egyszerű!
  3. Ez a mostani eset a Balaton déli partján történt, nekik vajon van engedélyük, hogy mindent drágábban adjanak,  mint máshol?
  4. A szuper-nagyonmegéri-ezteddmegmenüben a nagy meglepetés abból állt, hogy plusz 2 dl-t tettek hozzá a kólához. Na, ez aztán a nagy durranás... Két deci víz, és lehet mindent drágábban adni! Hánynom kell tőlük! Nézzétek meg, amikor töltik az "üdítőt": víz folyik a csapból, meg időnként egy kis adalék.
  5. Krumpli: talán csak a fizetős parkoló és a fizetős wc háborít fel annyira, mint a mekiben a krumpli! Van pofájuk 5 dkg krumpliért elkérni 2-3 kg árát! Röhej!
Konklúzió: nálam betelt a pohár! Egy jó (hosszú) ideig a lábamat be nem teszem egy mekibe sem, az biztos!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyetértek, én is tiltólistára tettem őket!

MultiColor18+ írta...

Akkor kérlek ezt is olvassátok el!

http://csalasamekiben.blogspot.com/2012/01/hihetetlen-durva-csalasok-mekiben.html