2018. augusztus 5., vasárnap

Repülni, amíg lehet!

Csodálatos érzés repülni, még akkor is, ha bizonyos okok miatt, csak lélekben lehet! Játszadozzunk el egy kicsit a szavakkal, keverjük össze ennek a dalszövegnek a részeit, és teljesen új, tökéletesen értelmes játékot kapunk! 

Vicces, nem?

Nem akarok semmit, csak repülni, amíg lehet,
Nem akarok semmit, nem keresem a bajt.
Nem akarok semmit, csak együtt lenni Veled!


Mindig is repülni vágyott az ember, bár azt nem tudják megmondani a "tudományos" okosok, hogy mióta! Mármint mióta van emberiség!? Az egyébként mi? Úgy értem, mi az az emberiség? Emberek csoportjai, közössége? Van olyan? Pontosabban? Valaki tudja a választ? És akkor mióta akar repülni az ember?

"Az Istenek erejét érzem végigfutni az eremben!"

Ez az a pont, amikor nincs, ami ellenálljon Neked! Az Istenek ereje! Az Isten ereje!

Miért pont a piramisok jutnak erről az eszembe? Nem tudom, de nem is fontos.

A lényeg a következő: ebben a kérdésben IS hazudnak nekünk, mint szinte mindenben és mindenről! Van olyan piramis, aminek az alapját több mint 100 000 éve rakták le! Kik? Titok... Titok?

De azért az felettébb érdekes, hogy a legősibb sírkamrában, Osir, azaz Ős Úr sírkamrájában hun-szkíta-magyar rovásbetűket találtak a falon, és teljesen véletlenül ezt a sírkamrát (is) elárasztották vízzel 1995-ben. Ki ne derüljön valami nagy titok, igaz? Az is érdekes, hogy a piramisok falán, a hieroglifák magyarul értelmezhetőek, olvashatóak!

Vagy a boszniai piramisok, amik több tízezer évesek, és szintén rovásírás van belül! Vagy a Pilisben és másutt lévő piramisok!

Honnan jutottunk el ide? Onnan, hogy az "Istenek erejét érzem végigfutni az eremben!" De ma este már nem folytatom, a versszak egyik záró sora hajnali fél egykor emlékeztet rá, hogy aludni kellene már:

"Hiába minden, ma éjszaka már senki nincs, aki engem akar."

Nem, inkább mégis repülni kellene, ma éjjel is!


Nincsenek megjegyzések: