2018. december 5., szerda

Ne állj meg soha

Tudom, hogy a tegnapi írásom nem volt egy könnyed darab, de nem is annak szántam! Ez nem egy vidám operett, itt az életünkről van szó. Még akkor is így van ez, ha nem tudunk semmit tenni, hogy másként legyen.

De vajon tényleg nem tudunk semmit tenni? Nos, ez egy fogós kérdés...

A válasz nem egyszerű és én most nem is fogom fejtegetni a lehetőségeket, mert éppen most nincs értelme. Egy dolog biztos: a hagyományosnak gondolt válaszok, megoldások nem fognak működni, ezt nyugodtan vegyétek 99,9 %-nak!

Miért? Azért mert erre épül az egész rohadt rendszer, most már mindenhol. Bebetonozott csinovnyikok, párt-talpnyalók (mindegy, melyik pártról legyen szó), négy év alatt karriert építők, "mindegy-mihez-nem-értek" szakértők, árulók mindenhol! Ezek maguktól soha nem fognak sem felállni, sem megváltozni! Ez a 99,9 %!

Akkor miért írok mégis?

Mert más megoldás is van! Jó-jó, az RPG gránát is hatásos, de azt most hagyjuk! Még a 70-es években indult egy kísérletsorozat, melyben azt vizsgálták, hogy a tudat képes-e befolyással lenni az eseményekre, vagy akár a dolgokra, tárgyakra is. Az elektronika fejlődésével megalkották az RNG-t, a Véletlenszám-generátort. Ez egy gyengén radioaktív elem bomlása során létrejött kvantumfolyamat segítségével hoz létre "véletlen" értékeket. Az újabb, szoftveres változatokban számítógépes algoritmusok teszik ugyanezt.

Amiért ezt előhoztam, az a következő: a kísérletben az alany megpróbálja mentális úton befolyásolni, megváltoztatni a számok eloszlását! Talán sejthető, ha már felvezettem, hogy bizony a dolog működik, az eltérés a várt ill. számított értékhez képest 15-szörös! Bingó! Tehát, ha a megoldást keressük a világ problémáira (az RPG gránát mellett), mindjárt itt van egy! És ez most csak egy megoldási javaslat!

Igen, lehetséges pusztán tudati erővel átformálni gondolatokat, mentalitásokat, érzéseket, sőt, akár "dolgokat" is! El lehet távolítani vezetőket, meg lehet állítani ostoba ötleteket, elképzeléseket, sőt ha kell akár egész rendszerek ellen is bevethető az erő! Csak akarni kell a jó célt, ártani nem szabad! És lehetőleg minél több hasonló léleknek kell ugyanazt a nemes célt akarni!

Aki elindult az úton, az ne álljon meg soha már!

Nincsenek megjegyzések: