2020. március 22., vasárnap

A Bolond

Mondanám, de kinek? Mondanám, de minek? Tíz hosszú éve erről beszélünk, többen is...

Bolondnak tartottatok...

Miért nem szúrja ki senkinek a szemét, hogy 99 %-ban csak az öregek és a betegek halnak meg, azok, akikre kvázi nincs szüksége a rendszernek, akik csak terhet jelentenek az összeomlás szélén álló egészségügyi- és nyugdíjellátó-rendszernek... Vajon milyen vírus az, amelyik "tud" válogatni?

A kormányok olyan támogatásokat ígérnek, mint még soha! Miből? Miből és kiknek? Vajon kik fogják bezsebelni a "támogatást"? És milyen pénzből? A világot jelenleg behálózó virtuális pénz-hálózat törlése úgy tűnik, folyamatban van... A teljes gazdasági és társadalmi összeomlás után milyen pénz lesz? Mert a mostani a vége felé közeledik...

Vállalatok, cégek, vállalkozások tízezrei fognak tönkre menni, emberek százezrei, milliói lesznek munka, megélhetés, bevétel nélkül! Akkor mi lesz? Ebbe belegondoltatok már?

Amikor nagyrészt leáll a termelés, a gyártás, leáll minden és elfogynak a raktárkészletek, akkor hogyan tovább?

Sokan mondják, ne törődj a holnappal, most túl kell élni! Igen, persze, de holnapután is élni kell, és enni és dolgozni és ruházkodni és tanulni és a számlákat befizetni és és és... És, ha nem lesz semmi, akkor hogyan, hol, miből?

Elértünk oda, hogy az történik, amit 10 éve mondunk, mint legnagyobb veszélyt: az emberek maguk kérik, hogy legyen kijárási tilalom, legyen kötelező oltás, még pár nap és a bőr alá ültetett chip is kívánt "tárgy" lesz! Bár, arra talán már "ők" sem tartanak igényt, a nanotechnológiának hála, van már könnyebben kezelhető "cucc", amit beléd fecskendezhetnek. Programozható, miként a társadalom! A média segít, sőt kulcsszerepet játszik ebben. Ha a csapból is az folyik, hogy: beteg leszel, meghalsz, akkor valóban beteg leszel és meghalsz, az agyad elhiszi...

Az első napokban még voltak lelkes, reménykedő hangok, hogy szebb, jobb, új világ jön majd, ha ennek vége. Azt mondták virágos és napocskás, mosolygós képek alatt, hogy az emberek felfogják, hogy első a béke, az egészség és a szeretet! Amúgy, így kellene lennie!

Félek, hogy nem így lesz. Nálunk valószínűleg rend lesz ezután is (az utcákon), de Nyugat-Európában zavargások várhatóak, a katonaság azért van készültségben! A Defender Europe 2020 hadgyakorlat keretében 25 éve nem látott nagyságrendben dobtak át amerikai katonákat az öreg kontinensre. Idegen erőket terveznek bevetni a saját lakosságuk ellen, bár erre volt már példa közelebb is... Mondjuk Budapesten, nem is olyan régen!

Mi várható? A legrosszabb, szerintem. Mi lesz utána? Pontosan mi után is? Hmmm...

Lesz: utána? Most úgy látom, hogy bedarálnak mindent és a massza újraformázása is megindult.

Mennyit mondtam, hogy költözzünk tanyára.

Milyen nyugalom és béke lenne most ott.

Ha a csukott ajtó mögött vagy, akkor otthon is lehet nyugalom és béke, de egyszer ki kell menni! Egyszer mindenkinek ki kell menni!

És egyszer majd ki kell mondani!

Mindent!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyszerűen, mindenkinek érthető módon megfogalmazott gondolataidat terjeszteni kellene!!!
Kitartás!!