2020. május 4., hétfő

Farkas, báránybőrben...

Az első fázis véget ért. Most mindenki megkönnyebbülve, a tavaszi szellő által hozott illatokban fürödve szinte azonnal elfelejti, hogy mi is történt...

Pedig nem kéne!

Lehet, hogy hónapokig tartó csend, nyugalom lesz, bár szerintem nem. Készen állnak a második fázisra, és ha beindítják, nagy baj lesz!

Az világosan kiderült, hogy átverés volt az egész, de sajnos a terv működött, a fél világot bezárták, rabláncra fűzték végleg. Mivel közben szerencsére sokan "ébredtek" és egyre többen ki is merik már mondani, hogy: "aljas csalás, hazugság, ármány és szemfényvesztés" minden, amit csinálnak, ezért, hogy igazolják magukat és mivel ez a terv célja tulajdonképpen, most olyan harci gázok, mérgek, vírusok és vegyszerek jönnek majd, aminek a hatásait és aminek az "eredményét" még elképzelni sem tudjátok, kedves emberek!

Sajnos!

A yperni csata klórgáz-támadása csak epizód lesz a sötét történelemkönyvben. Azt azért elmondanám, hogy az első vegyifegyver-támadást a franciák hajtották végre, bár eredménytelenül. Szerencsére!

Csak úgy mellesleg, és pusztán azért, hogy tudjátok: az Egyesült Államok magánszemélyek útján (bár nem kétséges, hogy kik állnak mögöttük!) beperli Kínát a "vírus" miatt, 3500 milliárd dollárra. Ez Kína teljes külső vagyona.

A tervük szerint, ha Kína nem fizet (szerintetek???), akkor az USA lefoglal minden Kínán kívüli kínai vagyontárgyat: hajókat, repülőgépeket, árukat, ingatlanokat, mindent!

Mit gondoltok, Kína ezt szó nélkül végignézi majd?

Hmmm...

Nincsenek megjegyzések: