2021. január 26., kedd

Kambodzsa és két Nyilatkozat

Amikor lassan egy évvel ezelőtt azt mondtam Nektek, hogy ez sokáig fog tartani és talán vége sem lesz, de biztosan nem úgy, ahogy azt Ti gondoljátok - kinevettetek!

Ugyan, egy, legfeljebb két hónap és minden a régi kerékvágásban megy majd tovább, és legalább mindenki megtanulja a kézmosás napi rutinját! - ezt mondtátok, ezt mondta majdnem mindenki!

Emlékeztek még?

Így volt? Igen, így, hiába sütitek most le a szemeiteket...

Akkor A bolond és az X=1 című írásaimban próbáltam nyitogatni az okostelefonra forduló szemeiteket!

Hiába...

Most 2021 van és nem, hogy a végét nem látjuk, hanem új, még sötétebb szakaszba léptünk. Léptünk? Dehogy léptünk, mocskos kezek próbálnak mindannyiunkat a bűzös, gyilkos sárba lehúzni.

Most fordulni látszik a kocka, ami el van vetve. Minden eddigi kommunikációját felrúgva, a kormányzat megkezdte a nép, a lakosság nyílt fenyegetését! A soha, sehol nem tárgyalt, semmiféle "közmegegyezést" magának nem tudó "Vakcina-útlevélről", "Oltási könyvről" beszélnek, úgy, hogy nem lehet nem észrevenni, hogy ezek perceken belül tények lesznek. Ki adott nekik erre felhatalmazást? És úgy általában is: milyen alapon merik megtenni egy egész bolygó szinte összes lakójával, amit tesznek?

Már régen nem az számít, hogy hány fertőzött, hány beteg van, hanem csak és kizárólag a titokzatos oltásuk a fontos, de az már mindenek felett és bármi áron...

Mennyi a valós esélye annak, hogy a Föld majdnem minden kormánya pontosan ugyanúgy jár el, szinte pontosan ugyanazokat a gyilkos korlátozásokat vezetik be, földrésztől, országtól függetlenül! Van erre logikus magyarázat, azon kívül, hogy az összes kormányt ugyanazokkal a marionett bábú-zsinórokkal mozgatják, ugyanazok...

A kambodzsai, Pol Pot féle "népjóléti intézkedések" eredményét mutató kép nem véletlen! Jól nézzétek meg és jól véssétek a fejetekbe! ("Minden élet számít!" - igen, de azt nem mondták, hogy hogyan! Így?)


Itt pedig két NYILATKOZATOT olvassatok el! Fontos! És jelenleg még, ha törvénytisztelő módon akarunk eljárni, nincs más.

Egyelőre...

Nincsenek megjegyzések: