2021. április 26., hétfő

Sugárban hányni

A cím persze nem arra utal, hogy a néhai Sugár üzletközpontot kell telehányni, bár azért vicces lenne az a jelenet, hogy anno bemegy valaki a könyvosztályra, ahol felteszi a következő kérdést:

- Jó napot kívánok! Lenin összes művei van?
- Természetesen, fiatalember!

És erre sugárban odahány a kedves fiatalember, répát és apró kolbászdarabokat szétfröccsentve a gondosan hidegburkolt könyvrészleg frissen felmosott kövezetére.

És, hogy hogy jön ide 6. Lenin? Ó, bocsánat V.I. Lenin, a proletariátus hőse, a klerikális reakció elleni harc úttörője, a bölcs és ötletadó államférfi, minden munkás-paraszt-értelmiségi apja?

Nos, úgy, hogy róla nevezték el a Pripjaty és Csernobil között található atomerőművet, ahol nem csupán áramot termeltek, hanem a "csekély" számú szovjet atomtöltethez szükséges dúsított uránt is előállították.

És az utasítások szemellenzős végrehajtása bármi áron már akkor is fontosabb volt, mint a gondolkodás, a hozzáértés, a kérdések megfogalmazása, esetleg: a kritika!

És megtörtén!
 
Ma van 35 éve, hogy megtörtént...

Az erőmű 4-es blokkja felrobbant, iszonyatosan sugárzó, fertőző és gyilkos felhőbe borítva ezáltal a fél bolygót!

És az elvtársak titkolóztak...

Ahogy mindig, ha baj van! A szovjet pártbizottság első és legfontosabb intézkedése a következő volt: az erőmű nevét azonnal megváltoztatták, nehogy már a világ Leninnel azonosítsa a sugárzó, láthatatlanul hömpölygő aljas halált!

Majd elkezdték a bevált módszert alkalmazni, szokásuk szerinti: hallgatni, agyonhallgatni, hazudni, félretájékoztatni, elbagatellizálni a dolgot! Alapelv: "Amiről nem beszélünk, az nincs!"

Ugye, kedves elvtársak...

Köszönjük!

Mi (én már gimnazista voltam) még a kötelező május 1-jei felvonuláson is úgy vettünk részt, hogy "nincs semmi baj"!

Pedig akkor már bőven felettünk/rajtunk/bennünk volt a gyilkos felhő...

Majd, később is úgy próbálták menteni a szovjet barátaikat, hogy ilyen ötleteket adtak a lakosságnak: "a salátát jól meg kell mosni"!

Nem ám azt mondták volna, mindenki maradjon otthon, leszarjuk a tetves, amúgy is értelmetlen és röhejes felvonulást, és szétosztunk 10 millió gázálarcot, jódtablettát, ólomköpenyt, stb.

Nem, semmi ilyen... Soha annyi vetélés és halvaszületett gyermek nem volt Magyarországon, mint az eseményt követő időszakban! Soha annyi elhallgatott, eltitkolt torzszülött gyermek nem született, mint akkor...

Gerinctelen szemétládák! Milyen "szakember" az, aki nem azt mondja a pártbizottság ülésén, hogy: "Állj!" Nem mentség az, hogy: "Parancsra tettem!" Ez már Nürnbergben sem jött be...

És mi a kapcsolat a mával? Mondanom kell, vagy tudjátok Ti is? Ugye?

Vajon véletlen egybeesés csupán, hogy Szent György napján lehetett újra "teraszozni"? Az állatok (a vágómarhák, a birkák) kihajtásának napján? Vajon ez véletlen egybeesés? Vagy vannak, akik az idióta számmisztikájuk miatt úgy alakítanak mindent, hogy igazolható legyen, hogy valóra váljon az "írás". Persze az, amit ők maguk írtak, hamisítottak!

Szánalmas! Kilóg a lóláb, ordít mindenről, hogy hazugság! Az alaptörvényt, az alkotmányt, a jogszabályokat, az általuk is elfogadott EU-s szabályokat lábbal tiporják! És minden illetékes kussol, hallgat... A hangját nem hallom azoknak a szervezeteknek, akik a fél világot fellármázzák, ha valaki cigányt, buzit, arabot vagy mást mond...

És V. bármit megtesz, bármit, amit mondanak neki. Ja, és a V betű itt, most nem Vlagyimirt jelent... Bár lassan ott tartunk, hogy Lenin és társai tanulhatnának ezektől!

Senki ellen nem vagyok, mielőtt megvádoltok. Egyetlen "párt" sem áll a normális élet mellett...

Mindegyik ellen vagyok, ha így jobban tetszik! A gyermekeinket, a családunkat, a népünket, a nemzetünket kell(ene) megvédeni, bármi áron!

Az ellen vagyok, aki árt, bánt, kárt okoz, hazudik, félrevezet, gyilkol! Tettel vagy hallgatással, hazugsággal vagy méreggel, életfeltétel-rontással vagy oltással!









A képek: innen, innen, innen, innen, innen és innen vannak.

Nincsenek megjegyzések: