2020. november 12., csütörtök

Katicabogárka

A kedvenc részem: "... a fogaskerekek egymásba marnak, ha fordulnak, forgat a kényszer..."!

Milyen igaz! Nem csupán most, de most kifejezetten. Miért?

Azért, mert a cirkusz folytatódik, sőt egyre durvul a "játék"! És mit érdemelnek azok, akik a rájuk bízott néppel azt teszik, amit tesznek?! És ez nem csupán a mostra vonatkozik, évtizedekről, sőt, talán sokkal több időről beszélhetünk. Nem mondanék most pontos évszámot, mert bármi lehet a kezdet. És bármi lehet a vég is. Bármikor lehet! Most már úgy tűnik, hogy csak a vég...

Régóta csinálják! Mostanra már tudományos alapokra helyezve, pontos számítások szerint...

„Elrendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak!” - így szólt a felhívás, amire egész Európa összefogott ellenünk és ránk küldte hadait (ez volt az akkori NATO!), viszont Pozsonynál csúfos vereséget szenvedtek, rommá vertük a 2,5-szeres túlerőben lévő nyugati barbár hordát! Dicsőség!

Hogyan alakult később?

Nekem van egy elméletem, amivel nem nagyon szoktam előhozakodni, lévén, még a történelem tanárok is furcsán néznek rám ilyenkor, de mi van, ha így történt?

Véleményem szerint a sötét középkorban (aminek a kétharmada amúgy hazugság, kitaláció, sőt 300 év meg sem történt!!!), a Habsburgok titkos szövetséget kötöttek a török szultánnal, hogy az Oszmán birodalom végezze el azt a mocskos tervet, amit a Nyugat nem tudott! Mi is történt ezután? Lényegében elnéptelenedett a török által megszállt országrész, szinte élő ember nem maradt ezeken a területeken... És a török 150 évig nem ment tovább, nem támadta meg és nem szállta meg Nyugat-Európát! Hmmm... Érdekes, nem?

Szemét banda! Az egész, úgy, ahogy van!

"Valaki" azt szokta mondani, hogy, ha egyszer eljön a "nagy változás" ideje, akkor bizonyos emberekre csúnya világ köszönt majd...

Már nem hiszek abban, hogy a velejéig romlott, gonosz, ártó lélek pusztán a jó szó és a szeretet hatására megváltozik, megjavul, mi több, belátja, hogy gonosz volt és ártott, megváltozik, bocsánatot kér és jó lesz! Látott már ilyet valaki? Találkozott valaha, valaki ilyennel?

Szóval, én tényleg nem akarok bántani senkit, de védekeznünk kell(ene)!

A szellem erejével, vagy géppuskával... 

Persze, demokratikusan...

Még nem döntöttem el! Szerintetek?

"... kizárva önmagamból tartom a szám, míg szétrobbanok,
a gyújtózsinór holnapra leég, itt nem marad más, csak bombatölcsér..."

Nincsenek megjegyzések: