2021. március 25., csütörtök

Forduló-pont.

Akkor összegezzük a tapasztalatainkat! Több, mint 1 éve zajlik a műsor, ha úgy tetszik fut a program és korántsem látható még a vége, sőt, nagyon messze vagyunk még a felétől is!

Az feltűnt már Nektek, hogy ez a "vírus"nak nevezett valami teljességgel a természet törvényeit figyelmen kívül hagyva "működik"! Hogy van az, hogy olyan, aki átesett rajta, a vérvizsgálaton alapuló antitest-teszten negatív eredményt produkál?

Ilyen nem lehetséges, csak akkor, ha valami nagyon nem természetes!

Túlságosan "intelligens" ez a "vírus"!

Az Univerzum törvényeivel teljesen ellentétes a működése! Mint minden, ami most történik! A józan ész "kifordítottja" minden, ami 1 éve (is!) történik!

Döbbenetesen fájdalmas, ami történik, ugyanakkor végtelenül komolyan fel kell tenni a kérdést: Mi van akkor, ha ez a vírus mesterséges? Mi van akkor, ha ez egy fegyver az emberiség ellen?

Mi van akkor, ha szándékosan engedték rá a Föld nevű bolygó lakosságára? És kik? És, ha így van, milyen "emberek" ezek? És mi van azokkal, akik "kiszolgálják" őket? Politikusok, orvosok, tudósok, hivatalnokok? Mi van azokkal, akik esetleg pontosan tudják a részleteket, a terv részleteit, a folyamat lépéseit? És mégsem tesznek ellene semmit, sőt együttműködnek "velük"...

Messze visznek ezek a kérdések, de fel kell tenni őket és el is kell gondolkozni a válaszokon, mert, ha a Jóisten mégis "utánunk nyúl a mélyvízbe", akkor máshogy kell csinálni! 

Nem fordulhat elő újra, hogy "ők" tejhatalmat kapjanak! Máshogy kell felépíteni a világunkat!

Azt mondtam Nektek tavaly ilyenkor, hogy majd a második, harmadik hullámban bevetnek már sokkal "hatásosabb cuccot", hiszen valamivel igazolniuk kell magukat, egyre többen vették észre, hogy hazugság és svindli volt a teljes elmúlt évi "lezárás-cirkusz", emlékeztek? Íme, itt van!

És ősszel, vagy talán már hamarabb is, érkezik majd a 4. hullám, teljes karanténnal, totális lezárással, aztán jön az 5. hullám tömeges halálozással, a gazdaság teljes és végleges összeomlásával, aztán a 6. az emberi jogok brutális és végleges eltörlésével, aztán a 7. és így tovább, ha pedig valamiért akadozna a program útközben, hát bevetnek majd valami még hatásosabb, még gyilkosabb szert!

Addigra pedig meghal 7-8 milliárd ember... Ha nem több...

És van, aki még most is elhisz mindent, amit a tv-ben mondanak, amit a hazug óriásplakátokon lát! Nekik talán tényleg jobb is, ha nem tudják meg soha az Igazságot!

"Tudod az élet fáj, ha nem takarja el az elmét vakság
 Talán jobb neked, hogyha sosem tudod meg mi az igazság
 És sírhatsz, mint a megtört narkós, aki le akar szokni
 Míg levernek, mint a ringyót, ki nem akar szopni!"

Az a szomorú, hogy semmiféle olyan erőt nem látok "mozgolódni", akik ténylegesen, érdemben tudnának ellenlépéseket tenni...

Nincsenek megjegyzések: