2018. november 7., szerda

Vihar előtt

Folytatódik. A lányok tovább küzdenek, kőkeményen, egyszer talán majd ők is elhiszik, hogy nekik kell nyerni, hogy ők a jobbak! Annyira sajnálom! 

Lesöpörhetnének mindent és mindenkit, mert tényleg jók, nagyon jók! Csak páran vannak, de a mindent átütő erő, a minden ellenállást megtörő hit a pár fős kommandókban testesült meg mindig is!


Azonban a háborút a tömegek harca dönti el, sajnos. Az ostoba, írástudatlan, önző, sötét, funkcionális analfabéta tömegek elsöpörnek mindent, mert így írták meg a koreográfiát!

Örökre nem maradhat így, ez teljesen biztos! Valaki valakinek azt tanácsolta, hogy mostanában ne utazzon senki külföldre, mondjuk én nem is akartam, de legyen, maradok!

Hajnalban indulok munkába, még alszik a város, csupán egy-két ablakban világít némi fény... Ritka vendég a gonoszságot legyőző, lélekemelő, tisztító eső. Komor látomások árnyékolják be az eget.

A Boldogság meg épp most száll hajóra, de tudod meg sem érdemled, ha Neked ennyit ér! - mondja Alvin és milyen igaza van!

Mennyire tud fájni a hiábavaló véráldozat! Ma is kartonoznak, miként tették ezt évtizedeken át. Nyilvántartanak, nyilván tartanak tőlünk! Nem változik semmi, csak a fekete Pobeda lett fehér Audi...

Elárulnak, ráadásul aprópénzért... Újra meg kell élezni a bajonettet! Amikor eltörik Benned valami, akkor tisztábban látod a célt!

A tőmondatok továbbgondolandók!


Nincsenek megjegyzések: