2018. január 14., vasárnap

90 év

A cikk eredetileg megjelent: 2010. június 04-én

Ma van 90 éve, hogy lefejezték az országot és a nemzetet! Még ma sem mondja ki senki nyilvánosan, hogy mindez miért történt! Még ma sem lehet arról beszélni, hogy mindez mit is jelent igazából! Még ma is olyan emberek véleményét szajkózza a sajtó, akik jóformán egyetértenek a gyilkossággal!

Hogy lehet az, hogy reggel kinyitom az újságot és azt olvasom, hogy „fájdalmas, de mi sem adtuk meg a nemzetiségeknek, amit kérnek.” 

Hogy lehet ilyen bődületes hazugságot leírni? 

Úgy, hogy az ilyen nem újságíró, hanem a karrierjét bármi áron előrevinni akaró, megalkuvó, sunyi áruló! És az ilyenek vannak többségben. A megalkuvó talpnyalók érvényesülnek, ők kapnak pozíciót, és ők a sajtó, a politika és a hír. Az a sajtó, amelyik a pénzért elárulja a saját népét! De milyen „pénzről” is van itt szó? Milliókról, de mindez csupán fillér ahhoz képest, amit az ő segítségükkel elloptak tőlünk! Vakok és ostobák! Egy zsíros állás, jó fizetés, egy új autó elég nekik, hogy lesöpörjék az igazságot az asztalról! Beszélgessünk egy kicsit!

Az elő világháborút tulajdonképpen el sem vesztettük! A tűzszünetkor csapataink mindenhol ellenséges területen álltak, mindenhol idegen föld volt a hadszíntér és nem a Magyar! Hogy lehet vereség az, ami nem az? Ja, egyszer csak szóltak, hogy vége a háborúnak és vesztettünk? Ki tudta ezt megítélni akkor korrekt, valós hírek nélkül? Milyen kár, hogy nem volt még tv, internet, mobiltelefon! Azonnal lebuktak volna! Így viszont el lehetett hitetni az egész világgal, hogy vége…

Le kellett fejezni a Magyar királyságot, mert nem tudták volna soha margóra tenni ezt az erős és intelligens nemzetet! Mert csak ma buta a tömeg! De ma már nagyon! És pont az ilyen újságírók, politikusok miatt! Hatottak a „mérgek”, eredményes volt az agymosás, bejött nekik a „demokrácia”! Soha ennyi degenerált, ostoba, buta ember nem élt itt, mint most! Nézik a tv-t, várják a sorozatot és hisznek a reklámoknak. Meg a híreknek. Nem tűnik fel nekik, még akkor sem, ha teljesen egyértelmű, hogy megint hazudnak, hogy megint átvertek minket! Már sokadszor! És ez nekik mindegy…

Miért van az, hogy ma rosszabb a helyzet, mint a kommunista diktatúrában? Mert az volt, ezen ne is vitatkozzunk! Írástudatlan, buta, idegen érdekeket szolgáló gátlástalan bűnözők kerültek hatalomra 1948-ban és maradtak a nyakunkon egészen a mai napig! Virágzott a protekció, lopott mindenki, a munkának nem volt becsülete, a tudás nem ért semmit, nem lehetett véleményed, sőt a hatalom még a hallgatást is megtorolta! Mindenki tapsolt, mindenki felvonult, mindenki egyetértett! Mindenki benne volt, ám még így sem érték el a céljukat. Ki kellett találni valami mást! És akkor hirtelen, egyik napról a másikra jött a „demokrácia”…

Itt tartunk most, és úgy látom, hogy lassan sikerül nekik, megkaparintanak mindent, elveszik, kilopják a talpunk alól az anyaföldet, a lelkünkből az életerőt, a szívünkből a tüzet! Hagyjuk magunkat? Ne hagyjuk! Nem kell ebbe beletörődni, kiáltsuk világgá, hogy elárultak minket, hogy hazugság az egész! Semmi sem tart örökké, az országhatárokat is meg lehet változtatni! Van rá elég példa. Még Európában is! Sőt, ott csak igazán!

Ne higgyük el, hogy ennek így kell lennie, ne higgyük el, hogy ez így jó! Ne dőljünk be a békességről csacsogó, raccsoló sunyiknak, ne hagyjuk magunkat félrevezetni! Ne csak akkor lehessen határt módosítani, ha a szlováknak, románnak, szerbnek, horvátnak, osztráknak kell a földünk! Lehet ezt visszafelé is, csak más hozzáállás kellene! Lett volna reális alkalom is az igazság visszaállítására, nem is egyszer, csak az akkori politikusaink elárultak minket! Akkor is! Remélem, egyszer majd megfizetnek érte! És remélem, eljön még az idő, amikor visszaáll a rend, amikor újra öröm lesz felkelni és dolgozni, amikor újra beragyog mindent a Nap!

Nincsenek megjegyzések: