2018. január 22., hétfő

Sírópicsa és multigeci

A cikk eredetileg megjelent: 2012. június 21-én

Miért e drasztikus cím? Tényleg, drasztikus ez a cím? Szerintem inkább az a drasztikus, hogy ilyen címmel kell véleményt írnom emberekről, akik a nyakunkon ülnek, akik a torkunkra lépnek!

Kik is ülnek a nyakunkon immáron legalább húsz éve, de leginkább az elmúlt néhány évben? Övék a hatalom? Ők lennének a "hatalom"? Aligha!

Ők a legaljasabb árulók, akiket valaha is a hátán hordott a Föld! Minden áruló közül a leghitványabb fajta, ők ugyanis még a magyarságukat is elárulják, szemen köpik a Hazát és a Nemzetet! Pontosan tudják, hogy mit csinálnak, pontosan tudják a tőlük elvárt "feladatot", és meg is teszik! Alja népség!

A hatalom mások kezében van, ők viszont láthatatlanok! Az övék minden pénz és erőforrás ezen a bolygón, és nekik már semmi sem elég! Már nem lehet több pénzt összeharácsolni (annyi pénzről van itt szó, amit emberi ésszel fel sem lehet fogni!), de már ez sem elég nekik! Most a hatalmat akarják, a korlátlan, teljes hatalmat! Országok, földrészek, sőt az egész bolygó felett!

Ők most úgy döntöttek, hogy túl sokan vagyunk a Földön, tehát a népesség döntő többségét ki fogják irtani! Most "még csak" gazdasági összeomlással, fizetésképtelenséggel, gyógyszerekkel, oltásokkal, járványokkal, de eljön majd az idő, amikor a folyamatot felgyorsítják és háborúk zúdulnak majd a nyakunkba!

Ezért kellett megszüntetni a Honvédséget, mert ugye azt senki nem hiszi, hogy 15 db harckocsi és 12 db repülőgép az hadsereg! Most már nincs, ami ellenállna, bárhonnan is jön a támadás! Kívülről vagy esetleg belülről...

Mert járjatok nyitott szemmel, lássátok is, ne csak nézzétek, hogy mi zajlik az országban!

Azonban van egy kis baj!

Az igazság lassan ható, véres sava rágja keresztül magát a hazugság betonkemény falán, ellenőrizhetetlenül!

És könnyen eljöhet a pillanat, amikor a mostani "vezetők" lesznek a céltáblái 60 év nyomorúságának, hazugságának és árulásának! És nem lesz kegyelem, úgy, ahogy ők sem kegyelmeztek soha, senkinek! Ahogyan ők az ember helyett csak a nyereséget, a megtérülési mutatókat, a költséghatékonyságot és a "befektetői bizalmat" nézték, úgy fog majd ítélet hullani az ő fejükre is! Lesz ám akkor nagy sírás-rívás-fogcsikorgatás!

Ezek az emberek talán majd az akasztófa alatt egy percre átérzik, milyen érzés az, amikor lehúzod a 12 órádat a sor mellett és az utolsó 5 percben jön valami kis műszakvezető és szól, hogy: "Ja, bocsi, de holnap már nem kell jönnöd!" És már a mágneskártyád sem működik, a biztonsági őr nyitja ki az ajtót előtted, hogy ki tudj menni, de közben nem néz a szemedbe!

Megengedhetetlennek tartom, hogy valakinek azért legyen 200 hektár erdő a tulajdonában, mert jó "ügyvéddel" intéztette a kárpótlási-jegy üzleteket, vagy mert jó árfolyamon ment a kukorica éppen akkor, amikor sikerült neki átverni 50-60 gazdát!

Miért számít kegyelemre az a rendőr, aki agyba-főbe verte a terhes nőt és a mozgássérültet, mert erre volt éppen parancs! Azóta pedig csak a traffipax és a tilosban parkolás a ténykedése! Azon nevetgélnek közben, hogy a trabantos bácsikára rávertek 200 000,- Ft-ot, mert gyorsan hajtott! Miközben ők az út szélén "behajtanak", 10 betörés történik, de az nem számít! Mint ahogy semmi más sem!

Lassan el kellene gondolkodni! Van másik út is! Nem kell olyan pozíció, amivel árulás jár! Még akkor sem, ha álomfizetés jár hozzá!

Mivel elérhetetlenek az igazi bűnösök, a népharag azokra fog lesújtani (teljes joggal egyébként!), akik kéznél lesznek! Akik a mindennapjainkat tették élhetetlenné a hatalmaskodásukkal, a minden ostoba, barbár és nyilvánvalóan rossz és ellenséges törvény megszavazásával és szemellenzős végrehajtatásával és közönyös, nagyképű gőgjükkel!

És akkor én nem fogom sajnálni őket!

Nincsenek megjegyzések: