2018. január 16., kedd

Atomtámadás és sültkrumpli

A cikk eredetileg megjelent: 2013. szeptember 20-án

A minap egy igen érdekes cikkre bukkantam, melyben az áll, hogy egy kis közel-keleti ország (amelyik nem iszlám) taktikai atomfegyverrel támadást hajtott végre Szíria ellen! A cikk szerint ezt igazolták szakértők is tőlünk nyugatabbra!

Mivel nem tudok angolul, nem tudtam leellenőrizni, hogy a dolog így áll-e avagy sem, de sajnos el tudom képzelni, hogy tényleg megtörtént! Az is egyértelmű, hogy ha valóban atomtámadás történt, és valóban az az ország követte el, amelyikről a cikk ír, akkor a "demokrati-kuss" média ezt a tényt egészen egyszerűen örökre elhallgatja!

Sajnos ismerjük a "polkorrekt" újságírás és közvélemény-tájékoztatás, közvélemény-formálás működését és "áldásos" (álságos) tevékenységük eredményét...

Gondoltam, hátha más többet mozog idegennyelvű oldalakon és majd visszajelez, hogy igaz vagy sem a hír, megosztom a faszbúkon. Meg is tettem és vártam, hátha jön valami információ, lévén, fontos dologról van szó, ha igaz a támadás ténye, akkor új időszámítás is kezdődhet, vagy végződhet, de akár bármi más is megtörténhet már! Ha pedig nem igaz, akkor megnyugodhatunk, van még pár hónapunk, van még pár évünk hátra! Vagy több! Vagy kevesebb!

Később ráakadtam egy cikkre, amiben a mekdonáldsz ételeiről, konkrétan a sült krumpliról írja le valaki, hogy kb. 11 féle (többnyire káros ill. mérgező) összetevőből és adalékból áll, a hagyományos 3 (krumpli, olaj, só) helyett! Ezt is megosztottam.

És ezután ért a meglepetés!

A kutya sem foglalkozott az atomháború veszélyével, ellenben több "szakértő" hozzászólás is érkezett, hogy a meki adalékanyagai nem károsak, sőt egészséges az a fajta ennivaló, és különben is, a nagymama lekvárja is tartalmaz ilyen meg olyan tartósítószereket és akkor ne együk azt sem, meg ilyenek! Amikor válaszoltam valakinek, hogy pl. a terc-butil-hidrokinon vegyület konkrétan halálos méreg, akkor lefikáztak, hogy miért kell minden hülyeséget elhinni az interneten és a meki biztos nem is tesz bele az ételeibe sokat a különféle mérgekből...

De az atomtámadás (vagy nem atomtámadás) senkit nem érdekelt!

Igen, valóban nem kell mindent elhinni az interneten, ezzel egyetértek!

Én például már régen nem hiszem el, hogy minket senki(k) sem akar(nak) kiirtani, a bankok csak jót akarnak az ügyfeleiknek, a multik jót tesznek az emberekkel, a tv műsorok emelik a nép műveltségét, a kormányok (legalább 25 éve) csak a magyar nép érdekeit szolgálják!

A sült krumplit pedig leszarom!

Nincsenek megjegyzések: