2018. január 16., kedd

Határtalan öröm

A cikk eredetileg megjelent: 2012. április 25-én

Annyira örülök neki, hogy ebben az országban ma az a legnagyobb probléma, hogy hol gyújthatnak rá a dohányosok! Végtelenül boldog vagyok! Az elmúlt 7 napban 4-szer ellenőrizték a munkahelyemen a dohányzást! Négyszer!!!

Vajon kit zavarna az, hogy mondjuk egy vasútállomás 600 méter hosszú peronján a legtávolabbi esőbeálló (aminek egyébként évek óta ki van törve az összes plexilapja!) után 50 méterrel kijelölnek egy 5x5 méteres területet egy hamutartóval és az a dohányzásra kijelölt hely?

Sehol sem lehet rágyújtani! Nevetséges! Mi több: felháborító!

Persze, amikor megveszed az amúgy 100 Ft-ba kerülő cigarettát 700 Ft-ért, akkor jó vagy nekik! (jövedéki adó, áfa stb.) Utána már ellenség lettél!

Vagy mondok egy másik példát: ma egy liter benzin kb. annyiba kerül, mint egy üveg ásványvíz! Tehát a kb. 80 Ft-os benzint Te a benzinkútnál kb. 500 Ft-ért tudod csak megvenni! A többi a nyereség és az adó! És persze nincs pénz semmire...

Egy rokonom kórházban volt, ahol nem műtötték meg (pedig kellett volna!), majd egy hosszú-hosszú várólistán találta magát és hazaküldték...

Nem is folytatom, mert még olyat írnék, hogy abból baj lenne!

Nincsenek megjegyzések: