2018. január 29., hétfő

Két pofon

A cikk eredetileg megjelent: 2012. augusztus 5-én

Ezúton üzenem bochkorgábornak, hogy undorodom tőle! Eddig is egy rakás szarnak tekintettem, a szarabbnál-szarabb műsoraival együtt, a beképzelt, gőgös pökhendiségével együtt, de most átlépett minden határt!

Nem csak egyszerűen bunkó, ő provokálja az egész Magyar népet, és sajnos (egyelőre) úgy tűnik, büntetlenül!

Mi is történt?

Szilágyi Áron kardvívó megszerezte a londoni olimpia első magyar aranyérmét! Ezúton gratulálok neki! Szép volt, éljen!

A mérkőzést Horváth Mariann közvetítette, aki maga is sportoló volt egykor, hozzáértése vitathatatlan volt! És akkor megtörtént, amit vártunk: olimpiai bajnok lett Áron! Majdnem azt írtam, hogy megtörtént, amit mindenki várt, de úgy tűnik bochkorgábor és hasonszőrű társai ezt nem várták!

Szóval, Horváth Mariann elsírta magát örömében!

Ezután bochkorgábor egy rádióműsorban azt mondta, hogy két pofont adott volna legszívesebben a kommentátornak ezért! Felháborító! Undorító! Ilyen messze nem merészkedtek el eddig! Nagyon sokat ártottak már nekünk, tönkretettek már minden értéket, beférkőztek mindenhova, megmérgeztek már mindent, de a sport kőkemény munkájával elért eredményeit még nem kezdték ki!

Mi jöhet még?

Ezidáig nem kért bocsánatot, és a média sem kezdte ki, sőt még csak óriási botrány sem lett a dologból, tehát a közgondolkodást formáló erők szerint ebben nincs semmi kivetnivaló!

Szerintem pedig van! Maga bochkorgábor a kivetnivaló! A médiából is és az országból is! Menjen oda, ahol olyanok laknak, akik nem örülnek, ha egy honfitársuk olimpiai bajnok lesz! Biztos van olyan ország, ahol az ilyet szívesen látják, legfeljebb egy másik földrészre kell utaznia gáborkának! Menjen és ott pofozkodjon!

Már az is gusztustalan, hogy egy nő felpofozását célként kiejti a száján! Az ő "kultúrájában" ezt lehet, hogy szabad és lehet, hogy ettől lesz fasza gyerek, de itt, az én értékrendem szerint ez megengedhetetlen! Már csak ezért is el kellett volna tőle határolódni mindenkinek, de ez sem történt meg!

A világbajnok női tőrcsapat tagjai adtak ki közleményt, elítélik ezt a tahót, lényegében azt mondják, amit én, csak finomabban! Ez is rendben van, egy blogban azt írok, amit akarok, ők ezt nem tehetik meg, de gondolom, ha megtehették volna ugyanezt írták volna!

Nem akarok bochkorgábor származásával foglalkozni, nem érdekel, bár sok kétségem nincs, hogy hova tartozik...

Megjegyzem, ha az ő fajtájának bármelyik tagjára csak csúnyán néz valaki, az egész politikai "elit" egy emberként tiltakozik, határolódik el és szörnyülködik! Nevetséges!

Lassan egyébként eljön az idő, amikor a világot uraló bankelit hatalma összeomlik, vagy így, vagy úgy, de elkerülhetetlenül, és akkor a tőlük származó teljes erkölcsi fertő, és lelki anarchia is véget ér, és akkor az ilyen patkányok mehetnek, ahova akarnak, ha még tudnak...

Búcsúzóul üzenem neki a következő dal zárómondatát: "...itt én vagyok otthon!"

Nincsenek megjegyzések: