2018. február 10., szombat

WoT - Magyar tankok

Szerintem valamennyi magyar játékos álma, hogy legyen egy Magyar ág a fejlesztési fák között! Már 2013 januárjában szárnyra keltek olyan hírek, hogy hamarosan jönnek a magyar tankok. A hírt közzétevő személy azt írta, hogy a fejlesztőkkel beszélt és tőlük származik az információ.

Nos, most 2014 vége van és nem jöttek...

Sajnos, a wotos fiúk mindennel foglalkoznak, csak ezzel nem! Leginkább persze a pénzzel...

Mindegy, térjünk vissza a hazai páncélosokhoz! Szögezzük le rögtön az elején, hogy amennyiben elkészülne a magyar ág, abban többségében, sőt tier 7-ig teljes egészében valóban létezett, gyártott, harcolt, vagy legalábbis prototípusként elkészült tankok lennének! A lényeg a valóban létezett-en van! Miért?

Azért, mert nézzétek meg a francia és az angol ágat! A tankok fele soha nem létezett, még prototípusként sem! A francia ág (is) tele van csupán rajzolt, elképzelt tankokkal! Nevetséges! Az meg még felháborítóbb, hogy mindezeket a tankokat beteszik a játékba és ráadásul egyik-másik szinte irreálisan erős.

Megint elkalandoztam, de nem baj, jobb, ha ezt is tudjátok! Szóval a magyar tankok: valóban létezett, igazi harckocsik! Több elképzelés is napvilágot látott, hogy milyen tankok és milyen fejlődési úton legyenek, de sajnos ezek csupán a hazai lelkes játékosok tervei! Wotos terveket én még nem láttam.

Több terv is létezik, nagyjából egyezik mind, apróbb eltérések vannak csupán! Engem egyébként az sem zavarna, ha tényleg csak tier 7-ig lennének magyar tankok!

Három tervet mutatok most, ezek: Karika, Hungarian_Patriot és bertusz tervei.

Milyen jó lenne, ha tényleg elkészülnének! A Zrínyivel vagy a Tassal boldogan aprítanám az ellenséget!




Nincsenek megjegyzések: