2018. február 11., vasárnap

Forradalom

A cikk eredetileg megjelent: 2008. október 24-én

A magyar történelem utolsó nagy pillanata volt az 1956 októberi forradalom! Az emberek kiálltak magukért, egymásért, a Hazáért! Kivetette magából a társadalom az árulókat, a besúgókat, a hatalomittas hazaárulókat! Sajnos, sokan voltak, akik elárulták a népüket, a testvéreiket, az ügyet! De legyőzni csak külső segítséggel tudták a Magyar Népet! Idegeneket hívtak ránk ismét az árulók!

Az USA áldását adta a szovjet beavatkozásra, az Ávósok és a kommunista-hazaáruló pribékek pedig alig várták, hogy kitölthessék aljas bosszújukat bárkin, aki az útjukba kerül!

Csak a tisztánlátás végett: történészek szerint kb. 2000 ember harcolt fegyverrel a fővárosban, párszázan vidéken! Ellenük az ÁVH mellé 22 hadosztályt vetett be a szovjet főparancsnokság! Ez 200 000 katona! Hányszoros túlerő ez? Az oroszok 4600 tankkal, több ezer PSZH-val, lövegekkel és egyéb járművekkel jöttek! E mellé volt még több száz vadászgép és bombázó (!!!) is!

Így verték le az ország népét és taszították hosszú évtizedekre a sötét, buta, embertelen nyomorba!
És most aki ünnepelni indult, mit látott? Soha nem tapasztalt méretű rendőri erőfitogtatást, jogsértéseket (pl. az igazoltatások esetén), megalázó kordonvárost! Ez maradt tehát nekünk? És mi lesz majd, ha rövidesen összeomlik a gazdaság, a társadalom, minden!

Akkor kit zárnak be és hova és kik???

Nincsenek megjegyzések: