2018. február 2., péntek

Menekültek... Menekültek?

A cikk eredetileg megjelent: 2015. szeptemberében

Mostanra mindenkinek tudni kell róla, hogy az EU-t és benne hazánkat külső támadás érte! Aki ezt nem fogta fel, az nagyon gyorsan nézzen utána a dolgoknak, mert nincs már sok idő! Nagy a baj!

Naponta ezrével érkeznek a magukat menekültnek nevező betolakodók a határra! Az EU aljas vezetői még 1999-ben lenyomták a tagállamok torkán azokat a jogszabályokat, amikre hivatkozva jelenleg nem lehet ezt a csürhét visszafordítani a határról, ha kell erőszakkal, ha kell fegyverrel! Nem lehet, ugyanis a jogszabály szerint aki magát menekültnek nevezi, azt be kell fogadni, orvosi ellátást, oktatást, lakhatást, ellátást, élelmet, költőpénzt kell neki biztosítani! Felháborító! Neked mit biztosít az EU vagy a magyar állam? Neked jár a magyar fizetéseknek majdnem megfelelő költőpénz csak úgy? Ugye, hogy nem!

Támadás alatt állunk, nagyon nagy baj lesz ebből! Én nap, mint nap találkozom ezekkel az emberekkel(???) és bátran kijelenthetem, ezek nem menekültek! 

Háborús menekült a családjával jön, batyukkal, lefogyva, sebesülten, szomorúan, megalázottan. Ezek vidáman, semmit nem nélkülözve jönnek. Új ruhákban, menő mobiltelefonokkal, tabletekkel és rengeteg pénzzel ellátva utazgatnak az országban ide-oda, ingyen! A legfontosabb: menekült szerintem az lehet, akinek az otthonát háborús cselekmények dúlták fel. És ő is csak addig háborús menekült, amíg át nem lépi az első olyan ország határát, ahol béke van! Innentől kezdve ő már nem háborús menekült, legfeljebb több segélyre vágyó élősködő kalandor! Nekünk egyetlen országból lenne csak szabad menekültet befogadni, az pedig: Ukrajna! És megkockáztatom: onnan is csak a magyarokat! De Ukrajnából nem jönnek, ott kitartanak az emberek!

Különben akik az ukrán háborút kirobbantották, azok állnak ennek az egész emberáradat-áramlásnak a hátterében! A cél Európa és benne Magyarország teljes tönkretétele, lezüllesztése bármilyen áron! A génkészletünk megsemmisítés alatt áll! Amit nem tudtak a cigánysággal elvégeztetni (polgárháború, népirtás, hatalomátvétel), azt most a négerekkel, az arabokkal és a ki tudja miféle sötét emberutánzattal kísérlik meg befejezni! Ezekben nincs szemernyi integrációs hajlam sem! Egyik sem akar beilleszkedni, megtanulni nyelvünket, elfogadni kultúránkat! Ellenben követelőznek, agresszívak és azt nagyon tudják, hogy az ostoba szabályok szerint mi jár nekik! Ők követelik a jogaikat!

Nonszensz az egész, ellentmond a józan észnek! Beteszed a lábad egy idegen országba és jár neked minden? Milyen alapon? Miért? Mit tettek ők hozzá Magyarország értékeihez, vagyonához? Mit? Semmit! Vegyünk egy egyszerű példát: holnap elutazok mondjuk Brazíliába és a repülőről leszállva elkezdek lakást, orvost, kaját, ruhát és pénzt, sok pénzt követelni magamnak! Vajon mit kapok?

És elérkeztünk a legnagyobb problémához, amit csak félve feszegetnek és csak a nem hivatalos sajtóban: az Iszlám Állam fegyveresei érkeznek civilben! Nem lehet nem észrevenni, hogy 99%-ban életerős, fiatal, edzett, katonakorú ember érkezik, csoportokban, ha úgy tetszik sejtekben. Több helyen kiderült már, hogy a céljuk Európa megszállása és iszlamizálása, a fehér faj kiirtása! Ne legyenek kétségeink, meg is teszik, ha hagyjuk! Szemrebbenés nélkül elvágják a torkodat, agyonlőnek a lányodat és a feleségedet megerőszakolják! Nézzetek utána a Svédországi nemi erőszak adatoknak!

Sehol senki nem szűri ezeket az embereket, olyan nevet és származási országot diktál be a befogadóállomásokon, amilyet akar! Senki nem vizsgálja őket, hány AIDS-es, kolerás, leprás stb. közülük! Mekkora egészségügyi vészhelyzet ez? Olyan vírusokat hordoz(hat)nak, amik ellen ők immúnisak, minket elpusztít!

Ha Magyarország és Európa népei nem ébrednek fel és nem tesznek valamit az egészséges önvédelem jegyében, még a mi életünkben véres zavargásokká, gyilkos háborúvá fajul ez a probléma! Nem szabad most már bedőlni a nyálas, félrevezető liberális ömlengésnek a segítő szándékról! Nem a mi dolgunk segíteni rajtuk! Nem szabad meghatódni a sajtóban közzétett szegény, sírdogáló kenyai (ugandai, afgán, szír stb.) kisgyerek fényképétől! Azt a fényképet kell megnézni, ahol ugyanez a kenyai (ugandai, afgán, szír stb.) kisgyerek egy AK-val a kezében agyonlőtt és/vagy lefejezett emberek holttestei mellett pózol széles vigyorral az arcán!

Ezt akarjátok itt is?

Azok, akik még most is arról beszélnek (jó hangosan és teljes médiatámogatással!), hogy nincs probléma és mindenkit be kell fogadnunk, azok hazaárulást követnek el és így is kell tekinteni rájuk! Aki még a jelen helyzetben is párt-politizál, ahelyett, hogy a nemzet védelmében lépéseket tenne, az összefogást erősítené és ha kell komoly lépésekre szánná el magát, az áruló!

És az árulóknak csak egy büntetése lehet! Mindenhol, minden korban!

Nincsenek megjegyzések: