2018. február 2., péntek

A "migráns" és a hóesés...

A cikk eredetileg megjelent: 2015. szeptemberében

És a betolakodók csak jönnek... Sorra omlanak össze az országok ellátórendszerei, sorra cselekednek homlokegyenest az ellenkező módon, mint a tegnapi hangzatos jelmondataik alapján várnánk! És jön a tél...

Elképesztően sok ember özönlött már Európába, és az elemzések szerint nincs vége, sőt milliók (százmilliók!!!) fognak még elindulni! Ezek az emberek még mindig abban a hitben jönnek, hogy Németországban mindenki (!!!) lakást kap és havi 1000,- Eurót, segélyként! Ezt ők mondták! Vajon kik mondták ezt nekik, kik hitették el velük, hogy ilyen lehet? Tényleg, ilyen lehet? Tegnap már kiadáscsökkentésről és bevételnövelésről beszéltek a politikusok, sőt volt, aki adóemelést szorgalmazott a betolakodókkal kapcsolatos kiadások fedezése céljából!

De még mindig nincs egy politikus sem, aki ki merné mondani, hogy Európának, de legfőképpen Magyarországnak nincs szüksége egyetlen bevándorlóra sem!

Addig, amíg van akár csak egy ember is, aki munkanélküli, amikor emberek éheznek és amikor minden télen tucatnyian fagynak meg, addig nekünk nincs szükségünk idegenekre! Van mit tenni itthon is, elkél(ne) a segítség a saját lakosságunk körében! A magyar hajléktalan nem kaphatott a migránsoknak szánt szalámis szendvicsből? Amit aztán ők kidobtak a szemétbe! Felháborító és egyben elgondolkodtató!

Vajon kik szervezik és segítik ezt az irgalmatlan tömeget? Mindig pontosan tudják, hogy hova kell menni, hol, mit kell nyilatkozni, kit kell szapulni. És közeleg a tél! Már most is fáznak, mi lesz majd mínusz 15 fokban? Hozzám augusztus közepén egy éjjel odajött két arab, hogy fáznak, csináljak valamit! Mondtam nekik, hogy +20 fok van hajnali kettőkor, mégis mit akarnak? Megmondták, fűtést akartak! Az igen...

Az osztrák munkaügyi hivatal végzett egy felmérést, amikor az első tömeg beözönlött Ausztriába, eszerint a vizsgált 18 000 ember 80%-a csupán 8 általános végzettséggel rendelkezik! Mit akarnak? És mit akar az a sok agymosott liberális, aki szerint majd ők váltják meg az európai munkaerőpiacot? Tényleg? Ők?

Végzettség, nyelvtudás és beilleszkedési hajlandóság nélkül? Töltsön már ki egy munkavédelmi vagy tűzvédelmi vizsgatesztet valamelyik! Mert enélkül semmilyen munka nem végezhető! Ja, nem megy? Ó, bocs! Akkor mi legyen?

És arról sem beszél senki, hogy ennek az áradatnak véget kell vetni, és aki már itt van, azt vissza kell küldeni, oda, ahonnan jött! Háború van ott? Sajnálom, ezzel a dumával még akkor sem lehet sáskamód ledarálni egy kontinenst, ha valóban háború van!

Újra elmondom, nem a mi dolgunk ellátni őket! Így, ebben a formában és ebben a helyzetben nem! Ameddig papírok nélkül, nyilvánvalóan hazudozva (hiszen nem lehet az érkezők 90%-a szír, aki január 1-jén született!) és egyre agresszívebben nyomulnak az elemi szabályokat sem betartva, addig NEM!

Nincsenek megjegyzések: