2018. február 2., péntek

Percekre a háborútól!

A cikk eredetileg megjelent: 2015. szeptember 16-án.

2015. szeptember 16-a van. Ma délután már tényleges támadás érte Magyarországot! A "migránsok" felfegyverkezve szerb területről megtámadták a lezárt határt és az azt őrző rendőröket!

A rendőrség könnygázt és vízágyút vetett be a támadás megállítására. Nagyfokú felelőtlenség ebben a helyzetben ilyen békésen reagálni! Hol a gumibot, hol a gumilövedék, hol a bilincs?

A nap legfelháborítóbb eseménye egyébként az, hogy a szerbek hivatalosan tiltakoztak, mert a vízágyúból a víz átfröcskölt szerb területre! Na, álljon már meg a menet! Amikor ők Magyarországot bombázták, konkrétan Barcsot, akkor még azt sem ismerték el, hogy van repülőgépük! (Irónia!) Arról már ne is beszéljünk, hogy hány tízezer embert gyilkoltak meg a délszláv háborúk során...

A szerb rendőrök álldogálnak, és nem tesznek semmit! Illetve tesznek, a magyar határhoz szállítják a betolakodókat, hogy biztos legyen a "balhé"!

Véleményem szerint csak napok kérdése, hogy a betolakodók kezében feltűnnek majd a fegyverek és gyilkolni fognak!

Még nem késő, teljes beutazási tilalom ezeknek az embereknek, nagyon sajnálom a tényleges menekülteket, de nem lehet különbséget tenni a rászoruló és a támadó, gyilkos szándékkal érkezett megszálló között! Nem a mi dolgunk a fél világon segíteni, eddig mindig megtettük, ez a hála érte!

Véget kell vetni annak a gyilkos, liberális hozzáállásnak, hogy mindenkinek jár segély, támogatás, ellátás! Miért jár? Annak, aki nem magyar állampolgár, aki soha egy percig nem dolgozott, egy fillér adót, tb-járulékot, nyugdíj-járulékot, stb. nem fizetett, annak miért jár segély? 

Egyébként, ha olyan kemények, menjenek vissza Szíriába, a jelenleg Európában tartózkodó férfiakból 10-15 hadosztályt lehetne felszerelni, az ISIS-t úgy elsöpörnék, hogy nyomuk sem maradna a sivatagban!

Nincsenek megjegyzések: